Friday, May 25, 2018

ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ



Έληξε το Οικουμενιστικό Συνέδριο της αισχύνης, που διοργάνωσε το κατεξοχήν Think Tank του Οικουμενισμού, τουτέστιν η Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης. 

Στο Συνέδριο έγινε ανάλυση των Κειμένων και σχεδιασμοί για την οικειοποίηση των αποφάσεων της Συνόδου του Κολυμπαρίου, από το ποίμνιο της Εκκλησίας.

Δυστυχώς πολλοί παραδοσιακοί πιστοί και αντιοικουμενιστές θεολόγοι θεωρούν ότι η Σύνοδος της Κρήτης ουσιαστικά δεν σημαίνει τίποτα για την Εκκλησία.

Στην πραγματικότητα συνιστά θανάσιμο κίνδυνο για την Ορθοδοξία, επειδή προσέδωσε συνοδικό κύρος στην θεολογία και πρακτική του Οικουμενισμού, που ακολουθείται τα τελευταία 70 χρόνια, από την άνοδο στον Πατριαρχικό Θρόνο, του Μεγάλου Αποστάτη της πίστης μας Αθηναγόρα.

Γι' αυτό παρακολουθούμε, με πολλή θλίψη και απογοήτευση, την διοργάνωση Συνεδρίων, Ημερίδων, Συμποσίων κτλ., για την Σύνοδο της Κρήτης, σε πολλές Ορθόδοξες χώρες.

Την ίδια ώρα το αντιοικουμενιστικό στρατόπεδο είναι -δυστυχώς- βαθιά διχασμένο και έτσι δεν είναι εύκολο να απαντηθούν αποτελεσματικά οι ατέλειωτες προκλήσεις των Οικουμενιστών αναφορικά με την Σύνοδο της Κρήτης.

No comments:

Post a Comment