Tuesday, May 22, 2018

ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ κ. Λ. ΝΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ


ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ κ. Λ. ΝΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Ο ευσεβής ιατρός κ. Λυκούργος Νάνης μας στέλλει τακτικά, εκτός από τα εύστοχά του σχόλια, και συνδέσμους, για πολλά δημοσιεύματα, που εντοπίζει στο διαδίχτυο, και τα οποία αφορούν τον Οικουμενισμό, τους νεωτερισμούς και την εκκοσμίκευση.

Προ ημερών έλαβα, από τον κ. Νάνη, το ακόλουθο ηλεκτρονικό μήνυμα:


Ακόμη ένα πολυδάπανο συμπόσιο για το περιβάλλον! Δείτε και την ατέλειωτη λίστα των συμμετεχόντων και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το κατάντημα στο οποίο έχει οδηγήσει το Πατριαρχείο ο Βαρθολομαίος και οι συνεργάτες του!”

Θα αστειεύεστε ασφαλώς, γιατρέ μου.

Γιατί πρέπει να ανησυχήσουμε, επειδή οι Πατριαρχικοί ετοιμάζουν πολυήμερο οικολογικό Συνέδριο;

Άστε τους χριστιανούς να ασχοληθούν με τις χελωνίτσες καρέτα-καρέτα, τις πολικές αρκούδες, τους σκαντζόχοιρους και τις κατσαρίδες, επειδή, άπαξ και το μυαλό τους δεν είναι απασχολημένο με αυτά, αρχίζουν να διαιρούν και να πολλαπλασιάζουν την Εκκλησία, να υπογράφουν κακόδοξα Κείμενα, να συνομολογούν προδοτικές για την Ορθοδοξία Συμφωνίες, να καταπατούν τους Ιερούς Κανόνες, που απαγορεύουν τις συμπροσευχές, με αιρετικούς και αλλόθρησκους, και πάει λέγοντας.

Επομένως; Ζήτω η οικολογία.! Δεν είναι κρίμα να εξαφανιστούν οι καυμένες οι χελωνίτσες; Φαντασθήκατε τι θα συμβεί αν αποδεκατιστούν οι πολικές αρκούδες; Όλο και θα την γλυτώσουν οι φώκιες.

Και μετά; Θα διαταραχτεί το οικοσύστημα!

Οποία συμφορά!

Ποιος θα ήθελε να ζήσουμε την εποχή των παγετώνων, όταν εξαφανίστηκαν τα συμπαθέστατα και αβλαβέστατα ζωάκια που κοσμούν την ανάρτηση;

Επιπλέον! Σκεφτείτε πόσοι ποταμοί στον κόσμο ρυπαίνονται και δεν έχει γίνει ακόμη ένα εν πλω συνέδριο για να μελετήσει τις οικολογικές επιπτώσεις. Επομένως; Ο Παναγιώτατος, ο Σεβ. Βολοκολάμσκ, ο Μεσσηνίας, ο Τιργοβιστίου Νήφων κτλ. πρέπει να επιληφθούν αμέσως και -κατά προτεραιότητα- των σοβαρώτατων αυτών θεμάτων. 

Θα μου πείτε: Καλά και ποιος θα ασχοληθεί με την σωτηρία του ανθρώπου; 

Τι είδους ερώτηση είναι αυτή; 

Οι οικολόγοι φυσικά! Ποιος άλλος;

1 comment: