Saturday, February 10, 2018

ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΑΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΟΥΝ, ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΙΣΧΥΝΗΣ, ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΛΙΑΠΗ



ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΑΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΟΥΝ, ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΙΣΧΥΝΗΣ, ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΛΙΑΠΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Μας πληροφορεί η “Ρομφαία”:

“Με απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος τίμησε με την ανώτατη τιμή της, τον χρυσό Σταυρό του Αποστόλου Παύλου τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Η τελετή της παρασημοφόρησης τελέστηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ιεράρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.”

Η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος -82 τόσοι Μητροπολίτες- παρασημοφόρησαν τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για τα δεκάχρονα της Αρχιεπισκοπίας του.

Προσέξτε! Τον παρασημοφόρησαν!!! Δεν συνήλθαν σε Σύνοδο για να τον καθαιρέσουν ή τουλάχιστον για να τον εκθρονίσουν.!!!

Ούτε ένας ιεράρχης δεν βρήκε το σθένος να σηκωθεί και να του ασκήσει κριτική για τα προδοτικά για την Εκκλησία πεπραγμένα του, είτε στη Σύνοδο της Ιεραρχίας, είτε δημόσια στην τηλεόραση, είτε στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο.!

Και ποιόν Αρχιεπίσκοπο παρασημοφόρησε ομόφωνα η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος;

Τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, τον Αρχιεπίσκοπο της αισχύνης, ο οποίος συστηματικά και μεθοδικά -κινούμενος μονίμως στο προσφιλές του σκοτεινό παρασκήνιο- κατόρθωσε:

1.) Να ακυρώσει τις αποφάσεις τις Εκκλησίας της Ελλάδος για τη Σύνοδο της Κρήτης και ο οποίος υπέγραψε το διαβόητο Κείμενο 6, που προσδίδει εκκλησιαστικότητα στους αιρετικούς.

2.) Υπέσκαψε και συνεχίζει μεθοδικά να υποσκάπτει τον ορθόδοξο χαρακτήρα του μαθήματος των Θρησκευτικών.

3.) Κατέστησε τον περίγυρό του -με ελάχιστες επαινετές εξαιρέσεις- αυλή των Νεορθόδοξων, των Νεονικολαιτών, των Οικουμενιστών και των νεωτεριστών.

4.) Υπέσκαψε τους αγώνες του έθνους και στηρίζει πότε απροκάλυπτα και πότε υπόγεια τους άθεους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ, που θέλουν να ξεπουλήσουν την Μακεδονία μας στον εχθρό.

5.) Προώθησε εντελώς ακατάλληλα πρόσωπα στην αρχιερωσύνη με ελάχιστες επαινετές εξαιρέσεις.

Αυτός ο Αρχιεπίσκοπος, λοιπόν, που ενέχεται για τόσα πολλά, τιμήθηκε και παρασημοφορήθηκε για τα δεκάχρονα της Αρχιεπισκοπείας του.!!!

Φτωχή η ανθρώπινη γλώσσα για να περιγράψει τον ξεπεσμό.!

No comments:

Post a Comment