Friday, October 27, 2017

ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ! EΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ



ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ! EΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε, στο ιστολόγιο “Κατάνυξις”, το ακόλουθο κείμενο από τον λογαριασμό https://www.facebook.com/manolis.prasinos.1:

“ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ… επίθεση κατά του Τσίπρα από το ρωσικό ορθόδοξο πατριαρχείο, με αφορμή την αλλαγή φύλου από τα 15 χρόνια...

Πρωτοφανής στα χρονικά παρέμβαση στα ελληνικά δρώμενα με εντολή του Πατριάρχη Κυρίλλου… ''ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ''... δήλωσε ο υπεύθυνος των διεθνών σχέσεων του ρωσικού πατριαρχείου Μητροπολίτης Ιλαρίων Volokolamskiy και αποκάλεσε, σε συνέντευξή του, την απόφαση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και του Τσίπρα προσωπικά για την αλλαγή φύλου των 15χρονων παιδιών ως  ''ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ''!!!
''Στεκόμαστε στο πλευρό των ορθοδόξων Ελλήνων'' 

Αντί να ακούσουμε φωνή συμπαράστασης από την… ''μητέρα εκκλησία'' τον Οικουμενικό, τον μονίμως κοιμώμενο Ιερώνυμο Αθηνών ή από κάποιο άλλο ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο η ''πυρηνική'' έσκασε από την Ρωσία και σίγουρα θα προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις. Η συνέντευξη δόθηκε στο πρόγραμμα ''εκκλησία και ειρήνη'' του καναλιού ''ΡΩΣΙΑ 24'' σήμερα Σάββατο.”

Κανείς δεν μπορεί να με κατηγορήσει σαν φίλο του εθνοφυλετικού Πατριαρχείου Ρωσσίας και του οικουμενιστή και νεωτεριστή Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνα. Αν, όμως, αληθεύει η πληροφορία ότι ο Σεβασμιώτατος έκανε ευθεία επίθεση εναντίον του Εκκλησιομάχου και εθνομειοδότη Τσίπρα τότε το Πατριαρχείο Ρωσσίας θα αποκτήσει πολλούς ανιδιοτελείς φίλους.

Την ώρα που η Μητέρα Εκκλησία ποιεί την νήσσαν και την ώρα που ο διά τα αμαρτίας ημών Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, όχι απλώς σιωπά, αλλά κάνει κυριολεκτικά πλάτες στους άθεους για να ψηφίζουν αντιχριστιανικά νομοσχέδια, είναι πολύ παρήγορο και ελπιδοφόρο το ότι η Εκκλησία της Ρωσσίας μίλησε αυστηρά εναντίον του άθεου πρωθυπουργού που εξευτελίζει -επί καθημερινής βάσεως- την πίστη και την πατρίδα μας και προσπαθεί -με νύχια και με δόντια- να αποχριστιανοποιήσει και να αφελληνίσει την Ελλάδα.

Ελπίζουμε ότι, πέραν της δημόσιας τοποθέτησής του, ο Σεβ. Βολοκολάμσκ θα επικοινωνήσει με τον Ηγούμενο της Μονής Βατοπαιδίου, που είναι ένας από τους πέντε ριψάσπιδες Αγιορείτες Ηγουμένους που θέλουν να απευθύνουν πρόσκληση στον άθεο πρωθυπουργό να επισκεφθεί επίσημα το Άγιον Όρος, για να του συστήσει να αποστεί από την οδό της ασέβειας.

Ο Τσίπρας δεν έχει απολύτως καμία δουλειά στο Άγιον Όρος. Την ώρα που η μικρόνοια, η αντιδεξιά μανία και η αντισκοτεινοδυναμίτιδα έχουν παραλύσει τον εγκέφαλο πολλών θρησκευομένων είναι πολύ παρήγορο ότι το Πατριαρχείο Ρωσσίας δεν διστάζει να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

No comments:

Post a Comment