Tuesday, October 24, 2017

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΕΞΑΓΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ



Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΣΧΥΝΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ! 

ΕΞΑΓΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Χθες ο πρωθυπουργός και ο Αρχιεπίσκοπος συναντήθηκαν στα Ιωάννινα.

Ας αρχίσουμε από τη φωτογραφία της ανάρτησης. Όποτε βρεθεί με ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ο διά τας αμαρτίας ημών Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έχει πάντοτε ένα εγκάρδιο πλατύ χαμόγελο. Αν τύχει και συναντηθεί με ηγέτες της δεξιάς έχει πάντοτε ένα παγωμένο χαμόγελο. Αυτό από μόνον του speaks volumes.

Ας έρθουμε τώρα στις δηλώσεις του Μακαριώτατου κατά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.

Ο κατάλογος των θεμάτων που απασχολούν τον Αρχιεπίσκοπο εξαντλείται στο αίτημα της ενίσχυσης του κοινωνικού έργου της Εκκλησίας και στην επάνδρωση των κενών εφημεριακών θέσεων.

Για τα υπόλοιπα ο Μακαριώτατος συμφώνησε με τον πρωθυπουργό ότι οι ρόλοι Εκκλησίας και Πολιτείας είναι διακριτοί, χωρίς να υποβάλει κανένα αίτημα για το μάθημα των Θρησκευτικών και για τους άλλους αντιχριστιανικούς νόμους που ψηφίζει αβέρτα το σκυλολόι του άθεου και εθνομηδενιστή Τσίπρα.

Το timing τώρα της κίνησης του Αρχιεπισκόπου. Την ακριβώς επομένη ημέρα που τέσσερα συνεργαζόμενα χριστιανικά σωματεία έκαναν ειρηνική μαζική διαδήλωση εναντίον της μετατροπής του μαθήματος των Θρησκευτικών σε πολυπολιτισμικό, θρησκειολογικό και Οικουμενιστικό, ο Μακαριώτατος ρίχνει τον πρωθυπουργό στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ για να εξαγνιστεί και για να απαμβλυνθούν οι εντυπώσεις σε βάρος των αθέων που καταστρέφουν με Διοκλητιανή και Νερώνεια λύσσα την Ελληνορθόδοξη ιδιοπροσωπία της πατρίδας μας.

Οι άθεοι -φυσικά- ούτε που λαμβάνουν υπόψη ειρηνικές πορείες, αφού έχουν την υπόγεια ένθερμη υποστήριξη του Αρχιεπισκόπου για να ψηφίζουν ανενόχλητοι τον ένα αντιχριστιανικό νόμο μετά τον άλλο. 

Επομένως αυτό που χρειάζεται -και μάλιστα επειγόντως- είναι η διοργάνωση μαχητικού, μαζικού Πανελλήνιου συλλαλητηρίου έξω από την Αρχιεπισκοπή 
1.) Για να καταγγελθεί στον Ελληνικό λαό ο πεμπτοφαλαγγίτης στενός συνεργάτης των αθέων Αρχιεπίσκοπος, και,
2.) Για να διατυπωθεί επιτακτικά η απαίτηση του λαού του Θεού προς την Ιεραρχία να εκθρονίσει και να στείλει στα Οινόφυτα τον ανίερο  Ιερώνυμο. 

No comments:

Post a Comment