Thursday, October 26, 2017

ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ ΠΟΥ ΙΣΤΑΤΑΙ ΕΝ ΤΟΠΩ ΑΓΙΩ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ


ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ ΠΟΥ ΙΣΤΑΤΑΙ ΕΝ ΤΟΠΩ ΑΓΙΩ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Το βδέλυγμα της ερημώσεως που ίσταται εν τόπω αγίω, ο πονηροαρβανίτης, ο άνθρωπος των σκοτεινών παρασκηνίων και των ύποπτων συναλλαγών, χαριεντίζεται με τους νεκροθάφτες της πατρίδας μας που ξεκληρίζουν συστηματικά το ευλογημένο μας έθνος από τις ρίζες του

Και αυτοί οι χαριεντισμοί πότε; Την ακριβώς επομένη μέρα που χιλιάδες συνειδητών χριστιανών συμμετείχαν σε συλλαλητήριο που διοργάνωσαν τέσσερα χριστιανικά σωματεία με το οποίο διαδήλωσαν ειρηνικά, αλλά μαχητικά, την απαίτηση του Ελληνικού λαού να διδάσκονται τα παιδιά μας την πίστη των πατέρων μας.

Ερωτούμε κάθε καλόπιστο άνθρωπο: Ο Αρχιεπίσκοπος δεν έπρεπε να ηγηθεί αυτής της ειρηνικής πορείας;

Δεν φτάνει που ο Μακαριώτατος δεν ηγήθηκε της πορείας, την ακριβώς επομένη ημέρα, εξεδήλωσε τη συμπαράστασή του, όχι βέβαια προς τους διαδηλωτές, αλλά προς τον άθεο πρωθυπουργό (που ζει αστεφάνωτος και έχει αβάπτιστα τα καυμένα τα παιδάκια του λες και είναι Τουρκάκια τα καυμένα), αλλά και προς τον άθεο υπουργό παιδείας που πρωτοστατεί στην απο-ορθοδοξοποίηση του μαθήματος των Θρησκευτικών.

Αυτός είναι δυστυχώς ο Αρχιεπίσκοπος. Ένας ρίψασπις, πεμπτοφαλαγγίτης Συριζαίος, που κοπρίζει κυριολεκτικά με την παρουσία του τον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο.

Ας όψονται όσοι αρχιερείς τον εξέλεξαν Αρχιεπίσκοπο, αλλά και όσοι δεν κάνουν το παν για να τον απομακρύνουν από τον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο. 

Και ως να μην έφταναν αυτά χθες ο διά τας αμαρτίας ημών Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, για να εμπαίξει την αγωνία μας και για να διασκεδάσει τις ανησυχίες μας, δήλωσε ότι στόχος των αθέων είναι η αποιεροποίηση.!!!

Αλλά τι το πιο ανίερο και ανόσιο από τον ίδιο τον Μακαριώτατο κ. Ιερώνυμο, που κάνει πλάτες στους άθεους για να ξεθεμελιώσουν την πίστη μας;

Δεν παραπονούμαστε φυσικά. Γνωρίζουμε ότι ο Άγιος Θεός επέτρεψε να εκλεγεί Αρχιεπίσκοπος ο Άχαζ -τουτέστιν ο Ιερώνυμος Λιάπης-, επειδή δεν υπήρχε κανένας χειρότερος να μας στείλει προς παιδαγωγία για τις ανομίες μας. 

1 comment:

  1. Δέν ξέρω γιατί , όταν βλέπουμε τά παραπάνω χαριτωμένα στιγμιότυπα , μάς έρχεται στο νού η σκηνή του Ντίνου Ηλιόπουλου ΄΄ είμαστε μιά ωραία ατμόσφαιρα .....εμείς είμαστε .....https://www.youtube.com/watch?v=7E1ZzVPtVvE

    ReplyDelete