Sunday, October 29, 2017

ΝΕΕΣ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ


ΝΕΕΣ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Αμέθυστος”:

“Άρχισαν οι εργασίες του Προεδρείου του Διαθρησκειακού Συμβουλίου της Ρωσίας υπό την προεδρία του Αγιωτάτου Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών Κυρίλλου. Επίσης συμμετείχαν τα μέλη του Προεδρείου του ΔΣΡ: ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνας, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Διοικήσεως των Μουσουλμάνων της Ρωσίας Σεΐχης ουλ Ισλάμ Μουφτής Ταλγκάτ Τατζουντίν, Αρχιραββίνος της Ρωσίας Μπερλ Λαζάρ, ο Αρχιραββίνος της Ρωσίας Αντόλφ Σαγιέβιτς, ο Ιερέας Δημήτριος Σαφόνοφ, Γραμματέας του Διαθρησκειακού Συμβουλίου της Ρωσίας. 

Κατά τον Πρόεδρο του ΤΕΕΣ, οι παραδοσιακές θρησκείες της Ρωσίας συμφωνούν στην ερμηνεία των βασικών ηθικών αρχών και δέχονται τον καθολικό χαρακτήρα τους. «Σπουδαίο καθήκον των θρησκειών μας σήμερα είναι να μαρτυρήσουμε περί του διαχρονικού χαρακτήρα των ηθικών αξιών τόσο για μεμονωμένα άτομα, όσο και για ολόκληρη την κοινωνία».

Αυτοί είναι δυστυχώς οι πανθρησκειακοί Οικουμενιστές του Πατριαρχείου Μόσχας.

Η ομολογία της πίστεως εγκαταλείφθηκε, ενώ εμπεδώνεται ο “λαικός πανθρησκειακός Οικουμενισμός” για να προβληθούν οι λεγόμενες κοινές αξίες των θρησκειών.

Πολύ στραβό δρόμο ακολουθεί η Εκκλησία της Ρωσσίας. Δυστυχώς οι Ρώσσοι εκκλησιαστικοί ηγέτες απέδειξαν και αποδεικνύουν καθημερινά τον εαυτό τους οπαδό του πιο απαίσιου συγκρητισμού.

Αλλά ζει Κύριος!

Ούτε οι Μοσχοβίτες, ούτε οι Φαναριώτες, ούτε οι Σαμπεζίτες, ούτε οι Αντιοχειανοί, ούτε οι Ρουμάνοι Οικουμενιστές θα κατορθώσουν να αλλάξουν την πίστη της Εκκλησίας. Το Πνεύμα το Άγιο θα τους κατακαύσει, με τη δίστομη ρομφαία, πυρί ασβέστω.

No comments:

Post a Comment