Wednesday, July 12, 2017

Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΧΕΡΗ ΘΕΣΗ



Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΧΕΡΗ ΘΕΣΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Ο σεβαστός π. Βασίλειος Βολουδάκης βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση μετά την αποκάλυψη των αθλιοτήτων που εξανάγκασε τον π. Γεώργιο Χάας να κάνει στη “Σύναξη των κληρικών και μοναχών” της Γατζέας.

Ως εκ τούτου, εις αντιπερισπασμό, άρχισε τη δημοσίευση των επιστολών του π. Ιερόθεου με σκοπό να μας αποσπάσει από την κριτική που ασκούμε εναντίον του για να μείνει ο ίδιος και η πρεσβυτέρα του στο απυρόβλητο.

Οι επιστολές αυτές ουδόλως μας εκθέτουν. Αντίθετα εκθέτουν -και μάλιστα ανεπανόρθωτα- τον συντάκτη τους διότι είναι αθεολόγητες, ασυνάρτητες εννοιολογικά, κενές ουσιαστικών επιχειρημάτων, βρίθουν από παραπομπές που είναι άσχετες με το θέμα που πραγματεύεται και εκφράζουν τις πλάνες και τις αμπελοθεολογίες του σεβαστού π. Βασίλειου Βολουδάκη.

Ας συνεχίσουν, λοιπόν, ανενόχλητοι τη δημοσίευση των επιστολών επειδή ο μόνος που θα μείνει εκτεθειμένος είναι ο π. Ιερόθεος και σε τελευταία ανάλυση ο π. Βασίλειος Βολουδάκης που βρίσκεται σε τόσο απελπιστική θέση ώστε κατέφυγε σε τόσο φτηνή απολογία -σαν αυτή του π. Ιερόθεου- για να υπερασπίσει τον εαυτό του και την ερίτιμο και λατρευτή του σύζυγο από τα ισχυρά χτυπήματα που δέχεται πανταχόθεν.

Περιττόν να τονίσω ότι θα συνεχίσουμε απτόητα να επισημαίνουμε με κάθε σεβασμό προς το σεπτό πρόσωπο του κακόδοξου κληρικού π. Βασίλειου Βολουδάκη τις πλάνες του και θα τον παρακινούμε -καθηκόντως- να σταματήσει να υποσκάπτει τον αντιοικουμενιστικό αγώνα και να χτυπά λυσσαλέα τον αδιαφιλονίκητο ηγέτη των παραδοσιακών πιστών π. Θεόδωρο Ζήση.

Όσο θέλει ας βρίζει, όσο θέλει ας απειλεί, όσο θέλει ας προπηλακίζει, όσο θέλει ας συκοφαντεί, όσο θέλει ας ψεύδεται, όσο θέλει ας ραδιουργεί, όσο θέλει ας συμπεριφέρεται σαν τραμπούκος. 

Άλλωστε ο καθένας μπορεί να προσφέρει μόνον εκ του περισσεύματος της καρδίας του. Αν κάποιος μετέτρεψε την καρδία του σε κατοικητήριο των πονηρών δαιμόνων θα σκέφτεται, θα κάνει, θα λέγει και θα γράφει αυτά που ο Αντικείμενος ημών διάβολος τον καθοδηγεί να πράξει.

Αυτά ο σεβαστός π. Βασίλειος! 

Εμείς, με απόλυτη ψυχραιμία, συνεχίζουμε αταλάντευτοι την πορεία μας.

No comments:

Post a Comment