Wednesday, June 14, 2017

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ Η ΔΡΙΜΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ κ. ΤΡΑΜΠΟΥΛΗ



ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ Η ΔΡΙΜΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ κ. ΤΡΑΜΠΟΥΛΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Πρόσφατα δημοσιεύθηκε άρθρο το οποίο ασκεί αυστηρή κριτική εναντίον του “Ορθοδόξου Τύπου”.

Με το άρθρο αυτό ο συντάκτης του επέλεξε να εξαπολύσει δριμεία προσωπική επίθεση εναντίον του κ. Γεώργιου Τραμπούλη τον οποίο ο σεβαστός π. Βασίλειος Βολουδάκης παρουσιάζει σαν διευθυντή του “Ορθοδόξου Τύπου” και τον χρησιμοποιεί για να μπορεί να κρύβεται ο ίδιος επιμελώς πίσω του και να ασχημονεί ασύδοτα.

Η επίθεση του αρθρογράφου σχετίζεται με το γεγονός ότι ο κ. Τραμπούλης έγραψε -ή για να ακριβολογούμε υπέγραψε- δύο άρθρα στον “Ορθόδοξο Τύπο” με τα οποία αφήνει υπονοούμενα -για να ακριβολογούμε λέγει απροκάλυπτα- ότι ανήκω σε σκοτεινά κέντρα και δη ότι έχω σχέση με τη σατανοκίνητη Μασωνία.

Επιτραπήτω μοι να καταθέσω την ισχυρή πεποίθηση ότι -έστω και αν υποτεθεί ότι ο αρθρογράφος έχει αγαθά κριτήρια- η δριμεία προσωπική του επίθεση εναντίον του κ. Τραμπούλη είναι στρατηγικό λάθος.

Και εξηγώ το λόγο.

Ο π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο κ. ΤΡΑΜΠΟΥΛΗΣ
__________

Μόνον εκ γενετής ηλίθιος δεν αντιλαμβάνεται ότι ο κ. Τραμπούλης υπέγραψε τα δύο κείμενα που συνέταξε ο σεβαστός π. Βασίλειος Βολουδάκης εναντίον μου.

Τι λόγο είχε ο κ. Τραμπούλης να εξακοντίσει εναντίον μου, δηλαδή εναντίον ενός άγνωστου -ακόμη και στην όψη- ανθρώπου, μια τόσο φοβερή συκοφαντία;

Προφανώς κανένα. Άλλος του υπέβαλε την συκοφαντία. Μια συκοφαντία την οποία δεν δίστασε να καταγράψει προηγουμένως ο σεβαστός π. Βασίλειος Βολουδάκης στη μεταξύ μας ηλεκτρονική αλληλογραφία την οποία ο π. Βασίλειος δημοσίευσε στη στήλη των επιστολών του “Ορθοδόξου Τύπου” εν αγνοία μου και χωρίς τη συγκατάθεσή μου.

Διευκρινίζω ότι καθόλου δεν με εξέθεσε η δημοσίευση της μεταξύ μας ηλεκτρονικής αλληλογραφίας επειδή ουδέν το μεμπτόν ανέφερα σε αυτήν. Επισημαίνω απλά την κακοήθεια και τις ανέντιμες πρακτικές που μετέρχεται ο σεβαστός π. Βασίλειος.

Γιατί έδωσα οριστικό τέλος στη μεταξύ μας ηλεκτρονική αλληλογραφία με τον π. Βασίλειο; Επειδή είχε τη θρασύτητα και την κακοήθεια να με κατηγορήσει ως όργανο των “σκοτεινών δυνάμεων” επειδή δεν ενέκρινα την εμπλοκή του στην πολιτική.!!!

Όταν μου έγραψε αυτή τη φοβερή συκοφαντία του απάντησα αμέσως: Σας παραδίδω στην κρίση του Θεού και τερμάτισα αμέσως τον διάλογο.

Επομένως ξέρουμε πολύ καλά ποιος ξεσήκωσε τον κ. Τραμπούλη να γράψει ή μάλλον να υπογράψει αυτές τις κακοήθειες.

Γιατί, όμως, χαρακτήρισα στρατηγικό λάθος την επίθεση εναντίον του κ. Τραμπούλη;

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ
_________


Απλούστατα επειδή το άρθρο έρχεται γάντι στους στρατηγικούς σχεδιασμούς του σεβαστού π. Βασίλειου Βολουδάκη.

Αντί να ξεσκεπάσει τον σεβαστό π. Βασίλειο και να αναδείξει τον βρώμικό του ρόλο στον "Ορθόδοξο Τύπο", ο αρθρογράφος εξαπολύει δριμεία προσωπική επίθεση εναντίον του κ. Τραμπούλη. Έτσι δίνει την ευχέρεια στον π. Βασίλειο να χειριστεί το θέμα μαεστρικά. 

Ο κ. Τραμπούλης είναι έμμισθος του “Ορθοδόξου Τύπου.” Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο μισθός που παίρνει από την εφημερίδα να είναι το μόνο του εισόδημα.

Αν ούτως έχουν τα πράγματα πόση δυνατότητα έχει ο κ. Τραμπούλης να γράφει κατά συνείδηση χωρίς να υποκύπτει τους στυγνούς εκβιασμούς του αδίστακτου σεβαστού μας π. Βασίλειου Βολουδάκη;

Ο σεβαστός π. Βασίλειος τώρα, μετά την σκληρή επίθεση εναντίον του κ. Τραμπούλη, έχει στο χέρι ακόμη πιο γερά τον κ. Τραμπούλη. Πού να τολμήσει εφεξής ο κ. Τραμπούλης να κάνει το παραμικρό που θα εναντιώνεται στον σεβαστό π. Βασίλειο, αφού -συν τοις άλλοις- υπάρχει και μια τόσο έντονη κατακραυγή εναντίον του;

Θέλετε περαιτέρω αποδείξεις; Σε φιλοΒολουδακικό ιστολόγιο δημοσιεύθηκε η ακόλουθη ανάρτηση (διατηρούμε την ορθρογραφία του ιστολογίου):

Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ κ. ΤΡΑΜΠΟΥΛΗ
_________

“Την προηγουμενη Πεμπτη συναντηθηκαν στην Γαζεα στο μετοχι της Μεγιστης Λαυρας οι πατερες της συναξεως της αποτειχισεως για να συζητησουν τα περαιτερω πραχθησομενα, μετα την ημεριδα του Ωραιοκαστρου.

Εκει ο πατηρ Θεοδωρος Ζησης, ολως παραδοξως, μετεφερε την αποψι οτι ο Ορθοδοξος τ(Ρ)υπος ποδηγετειται απο τον γνωστο αγωνιστη ακαματο πρωτοπρεσβυτερο πατερα Βασιλειο Βολουδακη.
Δυστυχως αυτην την ανευθυνη, αστηρικτη και φανταστικη εκδοχη του πατρος Ζηση επεκροτησε και ο συνηγορων πατηρ Μεταλληνος.

Δυστυχεστατα παρων ηταν και ο νυν διευθυντης του ορθοδοξου τ(Ρ)υπου θεολογος Τραμπουλης Γεωργιος ....ο οποιος δεν ανοιξε το στομα του για να διαψευση το ΨΕΥΔΟΣ ΑΥΤΟ και αφησε αδιαφορα την συκοφαντια να κατατρεχη τα ωτα των παροντων πατερων.

Απορησαμε πως ο πατηρ Ζησης, αλλα και ο πατηρ Μεταλληνος τολμησαν και μετεδωσαν μια τετοια ειδησι συκοφαντικης χροιας και οψεως.
Προς τι το επραξαν;

Το παραδοξον ειναι, οπως προειπαμε, η σιωπη του υπευθυνου του Ορθοδοξου τ(Ρ)υπου που επαθε περιεργον γλωσσοδετην και δεν αντεδρασε απο το πελωριον εκκωφαντικον αυτο ψευδος.

Ελπιζουμε τουλαχιστον να προβη εγγραφως σε διαψευση στο αμεσως επομενον φυλον της εφημεριδος για να αποκατασταθη η αληθεια και να απομακρυνθη το συκοφαντικον αυτο ψευδος, απο τον αθωοτατον συκοφαντουμενον αγωνιστην κληρικον πατερα Βασιλειον Βολουδακην.”

ΝΑ ΒΑΡΑΜΕ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ. ΟΧΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ
_________

Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, καλοί αναγνώστες, ποια πίεση ασκείται σε βάρος του κ. Τραμπούλη;

Γι’ αυτό η δριμεία προσωπική επίθεση του αρθρογράφου, όχι μόνον δεν βάζει στη γωνία τον μόνον πραγματικά υπεύθυνον -τουτέστιν τον σεβαστό μας π. Βασίλειο Βολουδάκη- για όσα άνομα συμβαίνουν στον "Ορθόδοξο Τύπο", αλλά του δίνει τη θαυμάσια ευκαιρία να μείνει κυριολεκτικά στο απυρόβλητο.

Τώρα ο σεβαστός π. Βασίλειος Βολουδάκης θα οχυρωθεί άνετα πίσω από τον κ. Τραμπούλη και θα πει: Εγώ συκοφάντησα τον Τελεβάντο; Α πα! πα! πα! Αυτός ο Τραμπούλης τα έκανε όλα. 

Έτσι, αν ο σεβαστός π. Βασίλειος στριμωχτεί πολύ θα εξαναγκάσει τον κ. Τραμπούλη να απολογηθεί δημόσια και θα τον υποχρεώσει να σηκώσει το βάρος της συκοφαντίας ότι δήθεν είμαι όργανο των σκοτεινών δυνάμεων. Και φυσικά ο σεβαστός μας Γέροντας θα διασκεδάζει με την καρδιά του τον εξευτελισμό του κ. Τραμπούλη επειδή τον άφησε ακάλυπτο στη Σύναξη της Γατζέας. 

Το πιο πιθανόν φυσικά είναι ότι θα τον αφήσει να δέχεται ανυπεράσπιστος απανωτές γροθιές, ενώ ο ίδιος ο σεβαστός μας Γέροντας-με τη διακρίνουσα αυτόν παροιμιώδη ανεξικακία- θα απολαμβάνει σαδιστικά το άγριο γρονθοκόπημα και το ανελέητο μαστίγωμα που θα δέχεται ο κ. Τραμπούλης.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ κ. ΤΡΑΜΠΟΥΛΗ
_______

Και ο κ. Τραμπούλης; Μπορεί, βεβαίως, να παραιτηθεί από τη θέση του και να καταγγείλει δημόσια τις ανομίες που γίνονται στον "Ορθόδοξο Τύπο", από τότε που ο σεβαστός μας π. Βασίλειος απέκτησε -με ανορθόδοξες μεθόδους- τον πλήρη έλεγχο  της εφημερίδας. 

Αλλά, αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, αυτό πόσο εύκολο είναι ιδιαίτερα αν εξαρτάται οικονομικά από την εφημερίδα; Γι' αυτό, αν δεν θέλουμε να κοροιδεύουμε τον εαυτό μας, ο κ. Τραμπούλης μία ουσιαστικά έχει επιλογή: Να παρουσιάζεται εφεξής βασιλικώτερος του βασιλέως για να παραμείνει στη θέση του.

Γι’ αυτό επαναλαμβάνω ότι είναι, όχι απλά λάθος, αλλά στρατηγικό λάθος η δριμεία προσωπική επίθεση του αρθρογράφου εναντίον του κ. Τραμπούλη, επειδή τώρα ο δυστυχής δήθεν διευθυντής του "Ορθοδόξου Τύπου" είναι σαρδέλα στα σαγόνια του καρχαρία, αδύναμο σπουργιτάκι στα γαμψά νύχια του γύπα, τουτέστιν του σεβαστού και αδίστακτου Πρωτοπρεσβύτερου των Εξαρχείων. 

Ας έχουμε κατά νουν πάντοτε, ότι δεν είναι μόνον ανέντιμη πράξη, αλλά και πολύ μεγάλο λάθος στρατηγικής να βαρούμε το σαμάρι αντί τον γάιδαρο.

Δεν έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα με τον κ. Τραμπούλη. Εμένα δεν συκοφάντησε αδίστακτα και μάλιστα για θέματα πίστεως; Και όμως! Αν υπήρχε τρόπος να ανοίξετε την καρδιά μου θα διαπιστώνατε ότι δεν έχω ούτε σε επίπεδο ψιλού λογισμού κάτι εναντίον του, επειδή συνειδητοποιώ ότι δεν ενήργησε αυτόβουλα. 

Απλά είναι ενεργούμενο του σεβαστού μας π. Βασίλειου Βολουδάκη. Γιατί, λοιπόν, να επιτρέψω να δημιουργηθεί στην ψυχή μου κάτι εναντίον του; Εδώ δεν πρέπει να αφήνουμε να δημιουργηθεί στην καρδία μας καμία εχθρότητα ακόμη και για τους δεδηλωμένους εχθρούς μας. Πόσο πιο άτοπο, επομένως, είναι να μνησικακούμε για όσους ενεργούν άτοπα επειδή είναι ρομπότ στα αδίστακτα χέρια επιτήδειων ανθρώπων; 

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ
________

Πρόβλημα -όχι ο Τελεβάντος, αλλά η παράταξη του Κυρίου που αγωνίζεται εναντίον του Οικουμενισμού- έχουμε μόνο με τον π. Βασίλειο Βολουδάκη, ο οποίος θρονιάστηκε στον "Ορθόδοξο Τύπο" με ανορθόδοξες μεθόδους, που δείχνουν ότι δεν σέβεται ούτε το μυστήριο της εξομολόγησης. 

Έκτοτε υποσκάπτει απροκάλυπτα την ηγεσία του αντιοικουμενιστικού αγώνα και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αποπροσανατολίσει τον αντιοικουμενιστικό αγώνα και να τον μετατρέψει σε αγώνα εναντίον της Πατριαρχικής Πράξης του 1928. 

Παράλληλα θεωρεί τον "Ορθόδοξο Τύπο" όχημα για να πυκνώσει τις τάξεις του αναιμικού κόμματος "Κοινωνία" που ίδρυσε και κατευθύνει από τα παρασκήνια κατά σαφή παράβαση επτά Κανόνων Οικουμενικών Συνόδων.

Το πιο τραγελαφικό. Ο σεβαστός π. Βασίλειος θέλει να ηγηθεί του αντιπαπικού και αντιοικουμενιστικού αγώνα, ενώ ο ίδιος είναι εισηγητής Παποκαισαρικής πλάνης.!!! Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!

No comments:

Post a Comment