Friday, September 25, 2015

ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ



ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Μέχρι τώρα είδαμε πολλές φορές τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο να λαμβάνει μέρος σε οικουμενιστικές ασχημίες. Σήμερα, όμως, η παρουσία του στην Ακολουθία που προέστη ο Πάπας Φραγκίσκος στο “σημείο μηδέν” των δίδυμων πύργων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Ο λόγος;

Αυτή τη φορά πήρε μέρος σε διαθρησκειακή προσευχή που προίστατο ο Πάπας και στην οποία συμμετείχαν Μωαμεθανοί, Σιχ, Ινδουιστές, Εβραίοι και Χριστιανοί πάσης αποχρώσεως. Διπλό, λοιπόν, το αμάρτημα του Σεβασμιότατου και διπλός ο σκανδαλισμός του λαού του Θεού που βλέπει τον Αρχιεπίσκοπό του να συμμετέχει σ’ αυτής της φύσεως τις οικουμενιστικές Διαθρησκειακές ασχημίες οι οποίες σε τίποτε καλύτερο δεν έχουν συντελέσει εκτός από το να καταστούν θεραπαινίδες της “πολιτικής ορθότητας” που επαγγέλλεται ο Πάπας Φραγκίσκος από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στις ΗΠΑ.

Πολλή η οδύνη μας και βαθύς ο σκανδαλισμός μας από το διπλό ατόπημα του Σεβασμιότατου.

Ευχόμαστε να είναι η τελευταία φορά που μας σκανδαλίζει με τη συμμετοχή του σε οικουμενιστικές ασχημίες στις οποίες ειρήσθω εν παρόδω συμμετείχαν και εκπρόσωποι άλλων ορθόδοξων Δικαιοδοσιών των ΗΠΑ. Ουδείς φυσικά εκπλήττεται γι’ αυτό αφού είναι γνωστοί οι οικουμενιστικοί προσανατολισμοί και της OCA και των Αντιοχειανών.

No comments:

Post a Comment