Monday, September 21, 2015

ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΖΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΟΧΙ!!!



ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΖΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΟΧΙ!!!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Μαθαίνουμε για την τελευταία επίσκεψη του Παναγιότατου στην Αυστρία:

“Ὁ Πατριάρχης κατά τήν τετραήμερον παραμονήν Του ἐν τῇ χώρᾳ ταύτῃ συνηντήθη μετά τοῦ Σεβ. Ἐπισκόπου Eisenstadt κ. Αἰγιδίου, ὅστις τό παρελθόν ἔτος προσέφερεν εἰς τήν Ἱ. Μητρόπολιν Αὐστρίας τό οἰκόπεδον 76 στρεμμάτων, ἐπί τοῦ ὁποίου πρόκειται νά οἰκοδομηθῇ ἡ Ὀρθόδοξος Ἱερά Μονή τῆς Ἁγίας Σκέπης, καί προσεκάλεσεν αὐτόν ὅπως ἐπισκεφθῇ τό Οἰκουμενικόν Πατριαρχεῖον τοῦθ᾿ ὅπερ θά πραγματοποιηθῇ τόν προσεχῆ Δεκέμβριον.”

Σε απλά Ελληνικά: Ο Παναγιότατος χωρίς οξυγόνο και νερό ζει, χωρίς να συμπροσεύχεται με αιρετικούς και αλλόθρησκους όχι.

Τι δουλειά είχε να προσκαλέσει στο Φανάρι τον παπικό “επίσκοπο”; Σε τι εξυπηρετούν όλα αυτά τα σύρτα-φέρτα των Παπικών και των άλλων αιρετικών στη Βασιλεύουσα; Απλά εμπεδώνουν σε όλα τα επίπεδα τον “λαικό οικουμενισμό” και προετοιμάζουν ψυχολογικά τους πιστούς να δεχτούν το δηλητήριο που θα εξεμέσει η μέλλουσα να συνέλθει Πανορθόδοξη Σύνοδος που έχει όλες τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε ληστρική ψευδοσύνοδο οικουμενιστικών προσανατολισμών που θα απορρίψει η συνείδηση της Εκκλησίας.

No comments:

Post a Comment